Bloemen houden van mensen…
en wij houden van bloemen

Lelies of hortensia’s, pioenrozen of toch allium? Als Zoë  haar favoriete bloemen begint op te noemen, houdt ze niet op. Elke ochtend stelt ze verse boeketten voor je samen, kant-en-klaar of met bloemen naar keuze.

Onze producten

  • Kant-en-klare boeketten
  • Trouwboeketten en -arrangementen
  • Rouwboeketten en -arrangementen
  • Losse bloemen
  • Bloemenabonnement
  • Workshops
  • Plukbonnen voor de bloemenranden van “Natuurlijk Walcheren”

Boeketterie

De laatste jaren zie je steeds meer veldboeketten: vrolijke, veelkleurige allegaartjes van verschillende soorten bloemen. Veldboeketten zijn één van onze specialiteiten. De andere? Een traditioneel gegroepeerd boeket: slechts enkele soorten bloemen, strak geordend in een fleurig patroon. Zoë maakt deze en andere boeketten graag voor je.

Bloemen bij rouw en trouw

Bruidsboeketten, corsages, tafelstukken… als je gaat trouwen, is het feest pas compleet met je lievelingsbloemen erbij. Of als je juist afscheid moet nemen van een geliefde, kunnen bloemen soms zeggen wat je zelf op dat moment moeilijk kunt verwoorden.

Zoë verzorgt prachtige boeketten voor elke belangrijke gebeurtenis. Een belletje of mailtje is voldoende. Maar het liefst maakt ze rouw- en trouwboeketten persoonlijk. Wil je graag een speciale soort bloemen in het boeket terugzien? Een verwijzing naar de persoon om wie het gaat? Wees welkom voor een kop koffie of thee, dan spreken we alle wensen en mogelijkheden op het gemak door.


Bloemabonnement

Elke kamer of kantoorruimte gaat net wat meer stralen met bloemen op tafel. Wil je nooit meer zonder een verse bos geluk voor op je bureau of de kast? Met een bloemenabonnement ligt er elke week een kleurig boeket voor je klaar om op te halen.

Bekijk de abonnementen

Openingstijden boeketterie

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30
Zaterdag: 08:30 tot 16:00
Zondag gesloten